10.08.2011

Bli inspirert i Barcelona!

I natt kom vi hjem etter en ukes ferie i Barcelona :) En etterlengtet ferie i en herlig by, nydelig vær og mye god mat. I tillegg blir man jo også inspirert av fasinerende interiør, spesielt på kafeer og restauranter hvor de kjører en egen stil og med overaskende momenter.

Da vi gikk inn en sidegate på jakt etter frokost, dumpet vi tilfeldigvis innom en sjarmerende bar&bistro i gamlebyen. Det var en forholdsvis liten plass, men med trivelig betjening og et godt utvalg av frokost. Interiøret var overaskende, inspirerende og lunt. En sånn plass hvor man føler seg hjemme med en gang, en god atmosfære. De hadde lyktes med å finne balansen mellom tilfeldig og ryddig, spesielt med veggdekor og fargevalg. Basisen var jordfarger, men med fine innspill av rødt og turkis. Stilen var preget av gjenbruk, litt bohem og litt pompøst.

Jeg fikk tatt noen beskjedne bilder, og ser nå at jeg skulle hatt flere. Men det begrenser seg for bildetaking på en sånn liten plass.
Uansett, her er en liten smak:

Interessant bildeoppheng, fine rammer og morsomt innhold.
En miks av speil, kart og bilder. Dette var det mer av,
blant annet en ramme med tapet som motiv. Jeg har sett dette i flere interiørmagasin, men det er ekstra
morsomt når man ser det "live". Så nå er planen å få opp noe lignende på veggen her hjemme, kanskje bestående av tapet og gamle bilder av huset. Har det ikke helt klart, men ser for meg noe sånt :)


Stilig sofa i brunt og turkis, med gjentagelse i turkis farge på veggen.

Lite og søtt inne på toalettet, med friske blomster på vasken.