28.06.2013

TRYKK PÅ VEGGEN..

... fra Wonderwall, Keep Calm Gallery, Made by Girl, Bodie&Fou, Rockett St. George, Mimi`s Circus, Bolina, Favoritsaker, Red Direct, Etsy og Epla. Flere prisklasser, flere uttrykk.

Mine favoritter er disse. Kjøp et eller bli inspirert til å mal/tegn/lag på pc selv!


1. Hos svenske Wonderwall finner du kule trykk og illustrasjoner som vil passe inn i de fleste hjem.






2. Den engelske nettbutikken Keep Calm Gallery har de berømte Keep Calm plakatene. Men her kan du også kjøpe mange kule trykk, både i plakatstørrelse og postkort.




3. Amerikanske Jen Ramos driver både nettbutikken Made By Girl og interiør/mote-bloggen med samme navn. Her finner du søte trykk med fine ord. (De personlige trykkene du kan bestille med navn er perfekte som enten bryllups- eller babygave)





4. Bodie & Fou er kjent blant mange. Nettbutikken drives av to franske søstre, og i tillegg til kule trykk og bilder, selger de småmøbler, lamper, klær og pynteting.


5. Hos nettbutikken Rockett St. George finner du mange tøffe bilder til å henge på veggen hjemme.


6.Den danske nettbutikken Mimi's Circus har mange lekne barnebilder. Nettbutikken drives av søstrene Mette og Lotte Jensen, og fokuserer hovedsaklig på produkter til barn, men har også mye fint som også voksne mer enn gjerne vil ha på veggen.


7. Butikken og nettbutikken Bolina, som ligger på Stabekk, vest for Oslo, er en favoritt blant både stylister, bloggere og andre interiørfrelste. Verdt å ta en titt.



8. Svenske Favoritsaker har mange interiørgodbiter, blant annet mange morsomme og fargerike trykk og plakater.

9. Red er et engelsk dame-magasin, som også driver nettbutikken Red Direct. Her kan du kjøpe alt fra smykker, klær og leker, til småinteriør, og deriblant tøffe plakater.


10. Etsy er et amerikansk nettmarked som har ALT. Heldigvis er nettbutikken svært brukervennlig og det er enkelt å sortere på hva du ønsker å se etter.


11. Epla er den norske versjonen av nettmarkedet Etsy. Her finner du et stort, om enn naturlig nok mindre enn sin amerikanske storebrors, utvalg kunst, smykker, klær, leker og annet nips.




Ha en finfin helg! Følg meg gjerne på Instagram, der blir det sikkert noen bilder i løpet av helgen! :)

26.06.2013

MINE FAVORITTER FRA VILA.COM

På vila.com er det salg og jeg har funnet flere plagg som kan vare utover mot høst- og vintersesongen! Lurt å tenke smart!




En cardigan er god å slenge på seg nå på sommeren. Til vinteren har man den over fine topper.



Eller over bluse som denne!


 Dyreprint er med inn i høsten.. Bruk sammen med korall-farger i sommer. I vinter brukes den sammen med duse, mørke farger.




 Glitteret må jo bare vare inn i vinteren! Det er sjelden fest og jul uten glitter.




Denne kjolen kan brukes sommer som vinter! Kanskje til og med i bryllup? Hva syns dere?


 Denne brukes til jeans nå, med svart bukse og dressjakke til vinters!




Lett og fin nå. Fin til tykk strømpebukse senere..
Kombiner det hele med sesonges farger på detaljer!

Cardigan 199,95 Cardigan 249,95 Bluse 119,95 Genser 174,95 Genser  199,95 Kjole 179,95 Kjole 149,95 Topp 124,95 Tunika 174,95 

Alt på Vila.com

Ha en finfin onsdagskveld! Ps. sjekke instagram da vel, brukernavnet mitt er marskar :) 

21.06.2013

UTEMØBLER FRA SLETTVOLL

Slettvoll er kjent for sine stilrene og tidløse møbler. Moderne, men likevel klassiske kolleksjoner. Det er et godt etablert firma, som begynte allerede i 1951. 







I butikkene finner du et bredt utvalg av møbler, tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer. 





Her er noe av det de tilbyr i utemøbler. 
Nøytrale jordfarger, som nesten alt annet de har i sortimentet. Stylingen med interiørvarer gjør uttrykket komplett. Effekten av planter og blomster vises godt. Make your house a home, eller bo i hagen ;)

Det er fredag, det fredag!
Min skal tilbringes i biltur mot Oslo by!
En hotellhelg for møte nære og kjære,
gleder meg! ;) 
Jeg registrerte meg på Instagram i går,
så kanskje får jeg til noen bilder der i løpet av helga!

Jeg må også si tusen takk og velkommen til nye følgere her på bloggen, det setter jeg veldig stor pris på! Jeg blir hoppende glad for hver kommentar og for hver og en som vil følge!
Det gir en god bekreftelse på at man bidrar med noe bra :)

Håper alle får en knallfin Sankthanshelg!

Klemmer fra meg ;)

18.06.2013

13.06.2013

PLANTER OG ANDRE BUSKEVEKSTER

Vi fortsetter ute, og jeg har nå planta blomster og busker i hagen. Gjerdet er ferdig, og plena ferdidsådd. Det blir så fint!

















På gartneriet kjøpte jeg hortensia til bordet, tujabusker til inngangspartiet og fem Bjørkebladspirea til beddet på siden av huset. Nå er alt på plass, og jeg er for første gang spent på hvordan en busk/plante/blomster utvikler seg! Helt utrolig :)

Ha en finfin torsdag!